3 Νοε 2010

Συναντήσεις Δημ. Αρχοντή με καταστηματάρχες και Αθλητικούς Συλλόγους

Επισκέψεις σε καταστήματα της πόλης πραγματοποίησε και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας» κ. Δημήτρης Αρχοντής συνεχίζοντας την επικοινωνία του με τον κόσμο.
Αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών, ο κ. Αρχοντής δεσμεύτηκε ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να αποκτήσει ο νέος Δήμος Καρδίτσας τη θέση που του αξίζει, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις.
Αποτελώντας για όλους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, ο κ. Αρχοντής και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού του συνεχίζουν να περιοδεύουν από άκρη σε άκρη σε όλη την Καρδίτσα, ενώ δεν λείπουν και οι συναντήσεις με φορείς, Συλλόγους και σωματεία.
Όπως η συνάντησή του με τον ΑΟΚ του οποίου η Διοίκηση έθεσε κατά πρώτο λόγο την επιτακτική ανάγκη για τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου και κατά δεύτερον ζήτησε από εκείνον τη συμβολή του ώστε να λυθεί το θέμα των αγωνιστικών ημερών. Συγκεκριμένα, ζήτησαν οι αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο να γίνονται εναλλάξ με την Αναγέννηση, ένα ζήτημα ιδιαίτερα σοβαρό για τον Όμιλό τους.
Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας» χαρακτήρισε και τα δύο αυτά αιτήματα δίκαια και τους υποσχέθηκε ότι, αφού εξετάσει όλα τα δεδομένα και όλες τις παραμέτρους, θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για την επίλυσή τους.
Στο μεταξύ, ο κ. Αρχοντής ετοιμάζεται πυρετωδώς και για την κεντρική ομιλία του συνδυασμού που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης και ώρα 8.30μμ.
Όλα μαζί τα μέλη του συνδυασμού θα ζητήσουν από τον κόσμο να τους δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, να τους δώσουν τη δυνατότητα να κάνουν πράξη το όραμά τους για την Καρδίτσα.
Με τη δύναμη των πολιτών, με οδηγό τα πεπραγμένα, με αποφασιστικότητα και γνώση για το μέλλον, η «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» είναι έτοιμη για τη μεγάλη νίκη που θα είναι νίκη των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: