28 Σεπ 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ. ΑΡΧΟΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η αλλαγή πορείας στο Δήμο της Καρδίτσας με ένα νέο ξεκίνημα σε νέες βάσεις, με νέες αρχές, με άλλη φιλοσοφία, είναι, εκτιμούμε, απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας. Είναι επίσης, απαίτηση της δύσκολης συγκυρίας που διέρχεται η χώρα και ο τόπος μας.

Διακηρύξαμε ότι η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί τη συνένωση όλων των δυνάμεων που κινούνται έξω από τις αποδεδειγμένα αποτυχημένες συνταγές των κομματικών χρισμάτων.

Αυτή την απαίτηση, που είναι επίσης επιθυμία των συνδημοτών μας, ικανοποιεί σήμερα η απόφασή μας να συνενώσουμε τις δυνάμεις των δύο ανεξάρτητων δημοτικών κινήσεων, που συστήθηκαν ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου: της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Καρδίτσας και της Ανεξάρτητης Διαδημοτικής Παράταξης Καρδίτσας.

Προσωπικά, δεν δικαιούμαι και δεν έχω καμία φιλοδοξία ούτε για καρέκλες, ούτε για καριέρες. Μέλημά μου είναι, όπως πάντα, η προσφορά στα δημοτικά πράγματα, για το καλό του τόπου. Έτσι και τώρα δέχθηκα να τεθώ επικεφαλής ενός ανεξάρτητου, ενωτικού συνδυασμού, για την επόμενη δημοτική περίοδο (2011-2014). Βέβαια, το Πρόγραμμα που εκπονούμε δεν μπορεί παρά να εκτείνεται σε ένα βάθος χρόνου μεγαλύτερο αυτής της περιόδου.

Για αυτό θα το επιδιώξω και θα χαρώ πολύ αν μέσα από τη νέα δημοτική κίνηση αναδειχθούν τα άτομα εκείνα που θα συνεχίσουν το όραμα μου για μία τοπική αυτοδιοίκηση αδέσμευτη και ανεξάρτητη, στην υπηρεσία όλων ανεξαιρέτως των Καρδιτσιωτών.

Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην σας εκφράσω τη βαθιά ικανοποίησή μου για τη σημερινή εξέλιξη και να ευχαριστήσω τον Βασίλη Τσαντήλα, τους συνεργάτες του, τους συνεργάτες μου και όλους όσοι συνέβαλαν στη συστράτευση για το κοινό όραμα.

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: