5 Νοε 2010

Παράσταση νίκης την Παρασκευή στην κεντρική ομιλία του Δημήτρη Αρχοντή

Μήνυμα νίκης ετοιμάζεται να στείλει η τοπική κοινωνία της Καρδίτσας στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας, Δημ. Αρχοντή, την Παρασκευή από την Κεντρική Πλατεία στις 8:15 μ.μ. Στη συγκέντρωση αναμένεται μαζική συμμετοχή ενεργών πολιτών, που θα διαδηλώσουν τη στήριξή τους στο συνδυασμό εμπειρίας και δυναμισμού της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας και στο πρόσωπο του «Δημάρχου Όλων των Καρδιτσιωτών», όπως επεσήμαναν συνδημότισσες και συνδημότες στις περιοδείες του κ. Αρχοντή.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των Καμινάδων, όπου ύστερα από πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής, προσκλήθηκε ξανά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, για διάλογο με τους Δημότες, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας.

Από τις Καμινάδες, ο κ. Αρχοντής απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής, προς όλους και ειδικά τους νέους, σημειώνοντας ότι «η απογοήτευση και η αποστροφή που δείχνουν οι συμπολίτες μας, θα πρέπει να γίνει θετική δύναμη αλλαγής για τον τόπο. Θα πρέπει να γίνει η δύναμη για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Καρδίτσας».

Την υποστήριξή τους και τη διάθεση να συμμετάσχουν στην Κεντρική Ομιλία της Παρασκευής, τόνισαν εμφατικά και οι κάτοικοι του Παλιουρίου και του Καλλιφωνίου, όπου βρέθηκε ο κ. Αρχοντής το απόγευμα της Πέμπτης.

«Η συμμετοχή θα είναι η μεγαλύτερη παράσταση νίκης και θα διαψεύσει στην πράξη διαδόσεις και διαρροές, όσων ενοχλούνται από τη διάθεση των Καρδιτσιωτών να ορίζουν πλέον οι ίδιοι τις τύχες του τόπου τους», είπε ο κ. Αρχοντής.


Πρόγραμμα περιοδειών

Το πρωί της Παρασκευής, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας, κ. Δημ. Αρχοντής θα πραγματοποιήσει νέα περιοδεία σε καταστήματα της πόλης και βιοτεχνικές μονάδες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: