5 Νοε 2010

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΥ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, είναι μία κίνηση ενεργών πολιτών, από όλο το νέο, διευρυμένο Δήμο της Καρδίτσας. Προήλθε από τη συνένωση δύο Ανεξάρτητων Κινήσεων και επιβλήθηκε από την ισχυρή θέληση και απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για συσπείρωση και συστράτευση όλων εκείνων των δυνάμεων που επιθυμούν αλλαγή πορείας στο Δήμο της Καρδίτσας, πέρα και έξω από τις αποδεδειγμένα αποτυχημένες συνταγές των κομματικών χρισμάτων.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ είναι ο ανεξάρτητος συνδυασμός αφενός νέων στην πλειοψηφία τους και αφετέρου υποψηφίων με εμπειρία, με προσφορά και έργο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Νομό Καρδίτσας γενικότερα. Είναι η δημοτική κίνηση που εκφράζει τη δυνατότητα σύνθεσης δυνάμεων πέρα και πάνω από κόμματα. Είναι η
συνεργατική πρωτοβουλία που προέρχεται από την ίδια τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΩΝ της Καρδίτσας, της πόλης και της υπαίθρου.

Ο Συνδυασμός μας έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καθ’όλα  ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. Με τη σύνθεσή του υπογραμμίζει αφενός τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του και την πολυσυλλεκτικότητά του, και αφετέρου την ικανότητά του να ανταποκριθεί με επάρκεια στις σημερινές απαιτήσεις του Καλλικρατικού Δήμου Καρδίτσας. Έχει την ταυτότητα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Καρδίτσας.

Αυτός ο συνδυασμός γνώσεων και εμπειριών, τόσο των προβλημάτων του
αστικού περιβάλλοντός της πόλης, όσο και των προβλημάτων της
περιφέρειας είναι μία επιπλέον εγγύηση για την ισόρροπη προώθηση των
ζητημάτων και της πόλης και των κοινοτήτων του Δήμου.

Είναι η δύναμη των έμπειρων υποψηφίων, που έχουν προσφέρει έργο στον τόπο τους:

-Των 2 Δημάρχων
-Των 4 Αντιδημάρχων
-Των Δημοτικών Συμβούλων
-Των Νομαρχιακών Συμβούλων
-Ανθρώπων που διοίκησαν Υπηρεσίες, Οργανισμούς, Τράπεζες

Δύναμή μας, όμως είναι και η ορμή των νέων, που συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε μία Καρδίτσα αντάξια των προσδοκιών μας.

-Των νέων επιστημόνων: μηχανικών, αρχιτεκτόνων, εκπαιδευτικών, δασολόγων, περιβαλλοντολόγων
-Των επιτυχημένων επιχειρηματιών που καταξιώθηκαν στην τοπική κοινωνία, στηριγμένοι στις δικές τους και μόνο δυνάμεις
-Αλλά και πολλών εκπροσώπων που καλύπτουν όλο το φάσμα της διαστρωμάτωσης της τοπικής κοινωνίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ απαρτίζουν ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί με περισσή επάρκεια στις σημερινές απαιτήσεις. Απαρτίζουν ένα Συνδυασμό Δυνάμεων που ΥΠΕΡΕΧΕΙ με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και για λογαριασμό ολόκληρου του Συνδυασμού ότι θα εργαστούμε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για να πάμε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Άλλωστε, η ψήφος στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ δε θα προσμετρηθεί την επομένη των εκλογών σε κανένα κόμμα, όπως θα γίνει με τις παρατάξεις των κομματικών χρισμάτων. Για αυτό η νίκη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας, στις εκλογές του Νοεμβρίου, θα είναι ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Νέου Δήμου Καρδίτσας.

Του Υποψηφίου Δημάρχου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Δημ. Αρχοντή

Δεν υπάρχουν σχόλια: