14 Οκτ 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΧΟΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αγαπητέ συνδημότη, συνδημότισσα,

Οι Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου δρομολογούν μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα για όλους του Καλλικρατικούς Δήμους της χώρας και βέβαια για το Δήμο της Καρδίτσας. Το ζητούμενο είναι η αρχή αυτή να γίνει με αξίες, με αρχές, σε νέες στέρεες βάσεις, με άλλη φιλοσοφία από αυτή που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια στο Δήμο της Καρδίτσας.

Μετά από παρότρυνση πολλών από εσάς, να αλλάξουμε ΜΑΖΙ τα πράγματα στο Δήμο Καρδίτσας, διεκδικώ την ψήφο όλων των ΔΗΜΟΤΩΝ του νέου Δήμου, ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας.

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, στη μέση μιας πρωτοφανούς για τη χώρα οικονομικής κρίσης, η Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές, καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν πρέπει να άγεται και να φέρεται από κόμματα, κέντρα και παράκεντρα έξω από το Δήμο , και να καλύπτεται πίσω από μεγαλοστομίες και φρούδες ελπίδες χωρίς αντίκρισμα.

Έτσι φτάσανε τη χώρα ως εδώ. Έτσι φτάσανε το Δήμο της Καρδίτσας στη σημερινή του κατάσταση. Φτάνει πια ,δεν πάει άλλο.

Η Δημοτική Αρχή που θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πρέπει να κινηθεί έξω από αυτά τα πλαίσια. Πρέπει να είναι ανεξάρτητη, δεσμευμένη όμως και προσηλωμένη στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των συνδημοτών μας.

Εμείς, σαν Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας, μία τέτοια Αρχή ευαγγελιζόμαστε. Μία τέτοια Δημοτική Αρχή προτείνουμε. Μία Δημοτική Αρχή που να ενώνει κι όχι να διαιρεί τους πολίτες. Μία Δημοτική Αρχή που θα λειτουργεί με διαφάνεια, με αξιοκρατία, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Μία Δημοτική Αρχή που θα στηρίξει ολόπλευρα τους ασθενέστερους και πρωτίστως τους άνεργους.

Έμπρακτα και όχι με εκβιαστικές υποσχέσεις για υφαρπαγή της ψήφου.

Η Καρδίτσα, ο νέος Δήμος, μας χρειάζεται όλους. Θέλουμε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Θέλουμε όλοι μας να αλλάξουμε σελίδα. Το θέλουμε, άρα τα μπορούμε.

Και θα το πετύχουμε. Με πίστη στη δύναμη των πολιτών. Με όπλο τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Με αξιόλογο και αξιόμαχο δυναμικό νέων συνεργατών. Με ευαισθησία, με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΟΡΑΜΑ, για μία άλλη αναπτυξιακή πορεία στο νέο, διευρυμένο Δήμο μας.

Ψηφίζουμε με μνήμη. Ψηφίζουμε για το μέλλον. Το οφείλουμε πρωτίστως στους νέους, στα παιδιά μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: