22 Οκτ 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΠΟΥ: Ψήφος Εμπιστοσύνης στην Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» κ. Δημήτρη Αρχοντή συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά οι κάτοικοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα όπου περιοδεύει.

Το απόγευμα της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου, ο κ. Αρχοντής και μέλη του συνδυασμού του επισκέφθηκαν διαδοχικά το Μακρυχώρι, τη Μυρίνη και τον Πρόδρομο στο Δήμο Κάμπου όπου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους ίδιους τους κατοίκους για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τα οποία δεν έχουν ικανοποιηθεί από τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Ένα από αυτά είχε να κάνει με το γεφυράκι που βρίσκεται στη θέση της Αγίας Τριάδας το οποίο έχει κατεδαφιστεί εδώ και τρία περίπου χρόνια παρουσιάζοντας μία εικόνα ντροπής.

Έμφαση δόθηκε, στη συνέχεια, και στο αεροδρόμιο που κατασκευάζεται στη Μυρίνη όπου ο κ. Αρχοντής τόνισε την ανάγκη αφενός μεν να συνδεθεί και με άλλες αναπτυξιακές παρεμβάσεις, αφετέρου δε να διασφαλιστεί η χρηματοδότησή του ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα.

Εξίσου σημαντικό αναπτυξιακό βήμα χαρακτήρισε ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας» και τη λειτουργία των πέντε φωτοβολταϊκών πάρκων που δημιουργήθηκαν στη Μυρίνη, τον Πρόδρομο, το Σταυρό, τους Αγίους Θεοδώρους και την Πτελοπούλα, εκτιμώντας πως βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση, αφού, όπως, εξήγησε, συμβάλουν τα μέγιστα στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Στον τομέα της παιδείας, κυριάρχησε το θέμα του Δημοτικού Σχολείου Προδρόμου καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η ανέγερση του νέου κτιρίου, με αποτέλεσμα οι μικροί μαθητές της περιοχής να αναγκάζονται να κάνουν τα μαθήματά τους σε πρόχειρα κατασκευασμένες αίθουσες. Ο κ. Αρχοντής δεσμεύτηκε πως εφόσον αναλάβει τα ηνία του Δήμου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεμπλοκάρουν άμεσα οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες κατασκευής του νέου σχολείου.

Από όλες αυτές τις εποικοδομητικές συναντήσεις δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στη νεολαία και τις ανάγκες της, όπως, για παράδειγμα, το αίτημα για περισσότερους χώρους άθλησης. Πρόκειται για μία ακόμη από τις προτεραιότητες του κ. Αρχοντή που θεωρεί πως οι νέοι είναι το μέλλον μας και άρα χρειάζονται περισσότερα κίνητρα, εφόδια και ερεθίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: