22 Οκτ 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜ. ΑΡΧΟΝΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας, ακούγοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Μεταξύ άλλων, οι τρίτεκνοι ζήτησαν από τον κ. Αρχοντή να συμβάλει ώστε να μειωθούν τα δημοτικά τέλη καθαριότητας, αποχέτευσης, φωτισμού και νερού κατα 50%, να υπάρξει απαλλαγή ή μείωση των διδάκτρων από φορείς του Δήμου, να ενταχθούν θέσεις τριτέκνων από τους Δήμους στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, αλλά και να εξευρεθεί ένας κατάλληλος χώρος για τη στέγαση των γραφείων τους καθώς ο υπάρχων δεν επαρκεί.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρχοντής υποσχέθηκε πως θα τα εξετάσει όλα τα παραπάνω αιτήματα με προσοχή και δήλωσε πως, στο μέτρο του δυνατού, θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειές τους, αφού σε μια εποχή όπου το δημογραφικό πρόβλημα τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, οι τρίτεκνες οικογένειες αποτελούν πραγματική ελπίδα για την κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: