25 Οκτ 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΔΗΜ. ΑΡΧΟΝΤΗ σε Καστανιά, Καροπλέσι, Μούχα, Φράγμα, Ανθηρό

Την ελπίδα για μια αλλαγή πορείας στο Δήμο Καρδίτσας βλέπουν στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου κ. Δημήτρη Αρχοντή όλοι οι κάτοικοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων που επισκέπτεται καθημερινά στο πλαίσιο των περιοδειών του.
Το πρωί της Κυριακής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» επισκέφθηκε την Καστανιά, το Καροπλέσι, τη Μούχα, το Φράγμα και το Ανθηρό και από την καρδιά του ορεινού όγκου του Νομού έστειλε προς όλους ένα μήνυμα νίκης και προοπτικής.
Οι κάτοικοι άκουσαν με προσοχή το πρόγραμμα του κ. Αρχοντή και εκείνοι, από την πλευρά τους, του επεσήμαναν όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ζητώντας τα απαραίτητα έργα υποδομής που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν μια άλλη ποιότητα ζωής.
Ο κ. Αρχοντής δεσμεύτηκε πως, εφόσον εκλεγεί, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση τους, αφού και ο ίδιος «τρέφει» την ίδια αγωνία και ανησυχία να μην ερημώσουν τα χωριά. Αντίθετα, θεωρεί πως η ύπαιθρος αξίζει να έχει μια άλλη δυναμική, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους κατοίκους.
Εξίσου «θερμό» ήταν το κλίμα και κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των κατοίκων τη Μέλισσας, της Πτελοπούλας, του Σταυρού και των Αγίων Θεοδώρων να περιγράψουν στον επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας» και τα μέλη του συνδυασμού του τις ανάγκες και τα προβλήματα που βιώνουν. Προβλήματα που άφησαν άλυτα οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και τώρα όλοι στρέφουν την ελπίδα τους για κάτι καλύτερο στο δικό του πρόσωπο.
Τα νικηφόρα αυτά μηνύματα που εισπράττει καθημερινά ο κ. Αρχοντής από άκρη σε άκρη της Καρδίτσας του δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει ακόμη πιο μαχητικά ώστε στις 7 Νοεμβρίου η ελπίδα να αρχίσει να γίνεται έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: