26 Οκτ 2010

Περιοδείες Δημ. Αρχοντή σε Αρτεσιανό, Καρδιτσομάγουλα και Φαναρίου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» κ. Δημήτρης Αρχοντής τον κύκλο των επισκέψεών του στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.
Τελευταίοι «σταθμοί» ήταν το Αρτεσιανό και η Δημοτική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, τυγχάνοντας, για ακόμη μια φορά, θερμής υποδοχής από τους κατοίκους. Όλοι τους άκουσαν προσεχτικά τις προτάσεις και το πρόγραμμά του, έχοντας την ελπίδα πως με την εμπειρία και τη μαχητικότητά του θα μπορέσει πραγματικά να αλλάξει σελίδα στο νέο Δήμο Καρδίτσας.
Ο πολύ πετυχημένος αυτός κύκλος των περιοδειών σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα «σφραγίστηκε» από μία σημαντική δέσμευση – πρόταση του κ. Αρχοντή για την επανακαθιέρωση του θεσμού των Τοπικών Συμβουλίων. Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Αρχοντής εκτιμά πως θα μπορέσει να υπάρξει καλύτερη προώθηση των αιτημάτων των κατοίκων και ταυτόχρονα η πρότασή του αυτή είναι και μια πρόταση βελτίωσης της νέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προς όφελος πάντα των συμφερόντων των δημοτών.
Πλέον, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» συνεχίζει τις περιοδείες του στην πόλη και τις συνοικίες της, μια πόλη με την οποία τον συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί και μια βαθιά αγάπη.
Τη Δευτέρα επισκέφθηκε τη Φαναρίου και τα Εργατικά και συνεχίζει τη νικηφόρα αυτή πορεία ακάθεκτος και γεμάτος δύναμη από την αγάπη του κόσμου.
Καθημερινά, βρίσκεται από άκρη σε άκρη της πόλης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά και το όραμά του ώστε η Καρδίτσα να γίνει και πάλι ανθρώπινη και οι δημότες να αποκτήσουν ξανά ένα «χαμόγελο» ελπίδας και σιγουριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: