27 Οκτ 2010

Περιοδεία Δημ. Αρχοντή στη Φαναρίου και συναντήσεις με επαγγελματικούς φορείς της Καρδίτσας

Σάλπισμα νίκης στον υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» κ. Δημήτρη Αρχοντή έδωσαν οι κάτοικοι της Φαναρίου όπου περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας.
Μιλώντας σε μία πολυπληθή συγκέντρωση, ο κ. Αρχοντής προέβη σε μία σημαντική εξαγγελία που αφορούσε στην επανακαθιέρωση του θεσμού των συνοικιακών συμβουλίων. Μια εξαγγελία που ταυτόχρονα αποτελεί και πρόταση βελτίωσης του «Καλλικράτη», αφού εκτιμά πως μόνον έτσι θα μπορέσουν να προωθηθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά τα προβλήματα των δημοτών. Μάλιστα, ήταν μία πρόταση την οποία είχε διατυπώσει πριν ακόμα ψηφιστεί η νέα διοικητική μεταρρύθμιση, όταν είχε τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εξαγγελία αυτή, βλέποντας στο πρόσωπο του κ. Αρχοντή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Η υποδοχή που επιφύλαξαν στον ίδιο και τα μέλη του συνδυασμού του υπήρξε συγκινητική και με αυτή τη δύναμη και την εμπιστοσύνη συνεχίζουν ακόμη πιο μαχητικά.
Νωρίτερα το απόγευμα, ο κ. Αρχοντής συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Καθαριστριών των Δημόσιων Σχολείων του Νομού δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξή του στα προβλήματά τους και δείχνοντας, για ακόμη μια φορά, την ευαισθησία που τον διακρίνει.
Το πρωί της Δευτέρας, το πρόγραμμα περιλάμβανε διαδοχικές επισκέψεις στο Δημαρχείο Καρδίτσας και το Αμαξοστάσιο όπου συζήτησε για αρκετή ώρα με τους υπαλλήλους για όλα όσα τους απασχολούν.
Ακολούθησε περιοδεία στην οδό Καραϊσκάκη στα πλαίσια της οποίας είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον κόσμο και τους γύρω καταστηματάρχες.
Τέλος, συναντήθηκε και με τη Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Περίθαλψης Παίδων (ΚΕΠΕΠ). Εκεί ενημερώθηκε τόσο για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείται, όσο και για τις ανάγκες του Ιδρύματος, τονίζοντας πως θα είναι πάντοτε αρωγός σε ό, τι και αν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: