27 Οκτ 2010

Περιοδεία Δημ. Αρχοντή σε Βλαχομαχαλά, Αγ. Γεώργιο, Προσφυγικά

Σε μία ακόμη πολυπληθή συγκέντρωση μίλησε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» κ. Δημήτρης Αρχοντής.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά των κατοίκων της συνοικίας Βλαχομαχαλά να ακούσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και το όραμα του Δημήτρη Αρχοντή για το νέο Δήμο Καρδίτσας, αλλά και να μιλήσουν και εκείνοι για τις ανάγκες και τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Ο κ. Αρχοντής δεσμεύτηκε ότι, εφόσον εκλεγεί, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναβαθμίσει την περιοχή, ενώ επανέλαβε την εξαγγελία – πρότασή του για την επανακαθιέρωση του θεσμού των συνοικιακών συμβουλίων. Οι κάτοικοι «αγκάλιασαν» με χαρά και ικανοποίηση την πρότασή του αυτή που ταυτόχρονα αποτελεί και πρόταση βελτίωσης του Καλλικράτη προς όφελος των δημοτών και των συμφερόντων τους.
Και στον Άγιο Γεώργιο και τα Προσφυγικά τα μηνύματα που εισέπραξαν ο κ. Αρχοντής και τα μέλη του συνδυασμού του είναι μηνύματα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Καρδίτσας, ένα αύριο που να μας αξίζει.
Η νικηφόρα πορεία συνεχίζεται με περιοδείες σε όλες τις συνοικίες και τις πλατείες της Καρδίτσας, με το Δημήτρη Αρχοντή να επανακάμπτει δυναμικά στην πόλη που τόσο αγαπά και με την οποία τον συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί.
Μια πόλη που θέλει να την καταστήσει και πάλι πρότυπο, με ουσιαστικά έργα υποδομής, με δράσεις και παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς και πάνω από όλα με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: