1 Νοε 2010

Συνέντευξη Τύπου και Συγκέντρωση Υποψηφίων Συνδυασμού στο Παυσίλυπο

Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο Παυσίλυπο, η συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» με επικεφαλής τον Δημήτρη Αρχοντή.
Με δύναμή του τα μηνύματα νίκης και ελπίδας που εισπράττει καθημερινά, ο κ. Αρχοντής παρουσίασε τη διακήρυξη των αρχών του συνδυασμού του και έδωσε τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές.
Σε ό, τι αφορά στα ψηφοδέλτια, ζήτησε να φθάσουν και στο τελευταίο σπίτι του νέου Δήμου Καρδίτσας «από τα Κουκέικα μέχρι τα καμάρια της Νιάλας» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά θέλοντας να καταδείξει τη σημασία, αλλά και τη «δύναμη» της κάθε περιοχής.
Επιπλέον, ενημέρωσε διεξοδικά τους εκλογικούς αντιπροσώπους καλώντας τους σε ετοιμότητα, ενώ κάλεσε τα μέλη του συνδυασμού να φροντίζουν να βρίσκονται συνεχώς στο εκλογικό κέντρο, έτοιμοι να συνδράμουν όπου δει.
Δεν θα μπορούσε εξ ΄ άλλου να λείψει η αναφορά και στη μεγάλη συγκέντρωση που οργανώνει ο συνδυασμός μέσα στις επόμενες ημέρες, μια συγκέντρωση στην οποία όλοι θα πρέπει να δώσουν ένα δυναμικό παρών.
«Δεν δικαιούμαστε να κάνουμε κανένα λάθος» ξεκαθάρισε ο κ. Αρχοντής και, για άλλη μια φορά, κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν με μνήμη».
Ακολούθησαν δύο ακόμα πολυπληθείς συγκεντρώσεις στην Αγία Παρασκευή και στη Λάκκα του Μαντζιάρα όπου ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας» έστειλε και πάλι ένα σάλπισμα νίκης, με τον κόσμο να αποζητά στο πρόσωπό του την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Με συγκεκριμένο πρόγραμμα και προτάσεις – τομή, ο κ. Αρχοντής συνεχίζει να περιοδεύει από συνοικία σε συνοικία, καλώντας τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην εμπειρία που κουβαλάει και στο πάθος του για ουσιαστικό έργο, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: