1 Νοε 2010

Περιοδεία Δημ. Αρχοντή στις Καμινάδες, τον Αγ. Φανούριο, την Παναγια

Οι Καμινάδες είναι η μεγαλύτερη συνοικία της Καρδίτσας. Γι ΄ αυτό και σε κάθε δημοτικές εκλογές λέγεται ότι οι Καμινάδες βγάζουν το δήμαρχο της Καρδίτσας.
Η προεκλογική συγκέντρωση στη συνοικία των Καμινάδων έκλεισε τον κύκλο των συνοικιακών συγκεντρώσεων του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρδίτσας» κ. Δημήτρη Αρχοντή στην πόλη της Καρδίτσας.
Όπως αναμένονταν, η συγκέντρωση των Καμινάδων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ήταν μεγαλειώδης και έδωσε την ευκαιρία στους παρευρεθέντες να συμπεράνουν ότι και πάλι οι Καμινάδες βγάζουν δήμαρχο το Δημήτρη Αρχοντή.
Οι πάντες αναγνωρίζουν ότι ο δήμαρχος που αναμόρφωσε εκ βάθρου τη συνοικία των Καμινάδων είναι ο Δημήτρης Αρχοντής. Γι ΄ αυτό και στις εκλογές θα το εκφράσουν ψηφίζοντας μαζικά και με φανατισμό Δημήτρη Αρχοντή.
Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρδίτσας» συζήτησε επι μακρόν με τους κατοίκους των Καμινάδων τόσο για τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και για τα έργα παραπέρα ανάπτυξης της συνοικίας. Προβλήματα προώθησης και ολοκλήρωσης των πολεοδομικών μελετών για την επέκταση του σχεδίου. Προβλήματα οδικών συνδέσεων και διανοίξεων, συμπληρωματικών αθλητικών εγκαταστάσεων, διαμορφώσεις και αναπλάσεις κοινόχρηστων κτιρίων και άλλα.
Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι παρευρεθέντες και στους συνεργάτες – υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συνόδευσαν το Δημήτρη Αρχοντή.
Νωρίτερα, περιόδευσαν και στα εργατικά του Αγίου Φανουρίου και στην Παναγία όπου εισέπραξαν και πάλι μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: